08/09/2010

jan 2010: Keuze Architect Jan Stranger

Na een mislukt avontuur bij architecten via een sleutel-op-de-deur-firma, laten we omwille van budgettaire redenen ons idee om een passiefhuis te bouwen, varen.

Door ons verder te informeren via de website van het Passiefhuisplatform, komen we bij de naam Jan Stranger ( http://www.architect-js.be ) uit.

Op zijn website beschrijft hij hoe je door traditioneel te bouwen (massiefbouw ipv houtskelet) met een strak budget toch een passiefhuis kan realiseren.

We maken een afspraak en de gesprekken zijn erg positief.

Als daar blijkt dat een collega ook met Jan aan het bouwen is en dezelfde positieve ervaring heeft, twijfelen we geen seconde.

Om nog van de 6% btw te kunnen genieten moeten we spoed zetten achter het tekenen van de plannen.

Na het overlopen van onze wensen, maakt Jan een eerste ontwerp op.  Het is ineens een schot in de roos.  Op een paar kleine aanpassingen na, ligt het definitieve plan vast en kan de bouwaanvraag binnen voor eind april.


  deroeck 10.jpg

 

 

 

 

 

 

deroeck 12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 10 mei 2010 is onze bouwvergunning een feit! Met dank aan onze snelle gemeente Brecht!

P1000266.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: Op deze e-mail is de wet van 13 juni 2005 over het vertrouwelijke karakter van elektronische communicatie van toepassing. De tekst van het betrokken artikel kun je op onze website consulteren.

07:56 Gepost door nathaliederoeck in Architect | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.