03/01/2011

3 januari 2011: afwachten of planning dak en ramen wordt behouden

We hebben uitgekeken naar januari. Niet alleen wordt 2011 een belangrijk bouwjaar voor ons, er komt ook nog een tweede kindje bij. Over de timing van de bouw/verhuis en de geboorte kan gediscussieerd worden, ze is niet echt fantastisch. Maar we sleuren er ons wel door!

Nu is het even afwachten of het plaatsten van het dak effectief in de week van 10 januari wordt uitgevoerd of niet. De firma had op mijn vraag in december nog laten weten de werken mogelijk naar einde januari werden verschoven. Probleem is dat de plaatsing van de ramen (week 23 januari) ook niet meer kunnen doorgaan. En de daaropvolgende aannemers die allemaal al de werkplanning hebben doorgekregen! De architect heeft er dus voor gepleit om de planning aan te houden. Daarover nog steeds geen uitsluitsel voor ons, door het bouwverlof!

We leven dus op hoop. Want eens het dak geplaatst en de ramen erin, dan kan het winterweer voor ons nog weinig problemen geven natuurlijk.

Het goeie nieuws is dat de kader van de garage op 10 januari kan geplaatst worden. Dus eens het dak erop ligt, kan de houten beplanking van de garage en het overdekt terras geplaatst worden.

20:18 Gepost door nathaliederoeck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.